Testimonials

Nicole Guisouil

L’excellent travaille effectué sur mes dents n’aurait jamais été possible en Suisse; le budget n’est vraiment pas le même. Merci Ioana de m’avoir offert également ton amitié

Christian Guisolan

Un superbe travail, après 40 ans de cigarettes il n’y avait plus grand chose. Un acceuil digne d’un roi, et des explications pour chaque travail, de plus en français ce qui n’est pas négligeable. De ce travail de super pro, est né une amitié. Après avoir passé dans beaucoup de cabinet dentaire, j’ai enfin trouvé mon bonheur. Mille merci et beaucoup de plaisir dans ton avenir.

Vlad Sav

Pot spune ca am scapat de frica de a merge la dentist si mai mult, am devenit un client fidel al cabinetului Ari Med Dent. Sunt niste doamne extraordinare care pun pasiune in munca lor, iar atmosfera in cabinet este detasata si relaxanta. Recomand cu incredere!

Adrian Lucaciu

Un cabinet cu totul exceptional, o echipa profesionista care se implica 100% in ceea ce fac, cu aparatura de ultima generatie, in care curatenia si igiena sunt pe primul loc. Cu siguranta voi recomanda acest cabinet tuturor cunostintelor mele. Multumesc inca o data in special doamnei doctor Ioana Cupar si echipei sale pentru profesionalismul de care au dat dovada!

Mihai Cozma

Totul a fost excelent!
Am fost uimit de clinica modernă, curăţenia şi atmosfera primitoare. Echipa s-a ocupat foarte bine de mine cu blândeţe şi profesionalism. Este o plăcere să fii tratat la Ari Med Dent, sunt un pacient fericit!

Doru Miravitchi

Profesionalism, seriozitate, punctualitate, toate intr-un climat special si relaxant care sa faca sa uiti ca esti la stomatolog! Am gasit aici toate atuurile pe care ti le poti dori de la un cabinet modern. Iata ce caracterizeaza in citeva cuvinte cabinetul Ari Med Dent.