O singură vizită la dentist!

Soluțiile CAD/CAM ultraperformante de la Dentsply Sirona ne oferă posibilitatea de a efectua tratamente estetice, cum ar fi coroane ceramice sau fațete dentare, într-o singură vizită la dentist.

Etapele unui astfel de tratament sunt următoarele:

După consultul inițial, medicul dentist va face o captură tridimensională a zonei care urmează a fi tratată. Folosind imaginea scanată la rezoluție înaltă, medicul va realiza digital restaurarea dentară necesară ( coroană, fațetă dentară, punte etc). 

O unitate de frezare decupează automat elementul dintr-un bloc ceramic în așa fel încât rezultatul final va fi identic cu cel generat pe computer. 

Înainte de probă și de inserarea restaurării, aceasta mai trece printr-un cuptor special care îi conferă aspectul, textura și culoarea astfel încât lucrarea va avea un aspect natural.

Avantajele sistemului CEREC

  • Materialele de amprentare devin inutile Nu mai este nevoie să mușcați și să stați nemișcați minute în șir cu maxilarul încleștat pentru a obține o amprentă dentară. Camera intraorala captureaza intreaga suprafață a gurii în câteva secunde cu precizie foarte mare și trasferă imaginea instant pe computer.
  • Fără lucrări provizorii  Deoarece lucrarea dentară este executată pe loc, frezarea durând doar 20 de minute, în aceeași ședință veți pleca din cabinetul dentar cu lucrarea finală
  • Stabilitate pe termen lung Calitatea și precizia lucrărilor efectuate cu tehnologia CAD/CAM a fost dovedită de milioane de ori în practică. Vă veți putea bucura de un zâmbet la fel de frumos mulți ani cu o lucrare CEREC.

Faceți o programare chiar acum pentru o restaurare estetică dentară rapidă !