WaterLase iPlus

Tratamente cu laser, minim invazive, plăcute și ușoare

O singură vizită!

Restaurări estetice rapide cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM

Albire dentară

Tehnologia LED Phillips Zoom! este eficientă și nedureroasă

Despre noi

Dr. Ioana Cupar

Situat în Baia Mare, în apropiere de Spitalul Judeţean, vizavi de Bisericuţa de Lemn, cabinetul nostru se orientează către nevoile şi cerinţele tuturor categoriilor de pacienţi, de la copii la vârstnici, de la persoane cărora le este teamă de stomatolog la persoane atente cu igiena orală.

Folosind aparatură modernă, cele mai înalte standarde de siguranţă şi profesionalism, echipa noastră va găsi întotdeauna calea nedureroasă către rezolvarea problemelor orale de care suferiţi.

Suntem o echipă tânără, dornică să ne primim pacienţii într-un cabinet nou și modern, confortabil, într-o atmosferă călduroasă şi prietenoasă pentru a le oferi servicii şi tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde. Pe langă consultaţia clasică, medicii Ari Med DENT vor acorda o mare importanţă discuţiei cu pacienţii. Astfel, împreună cu specialiştii din cadrul cabinetului dentar, puteţi realiza câteva variante de tratament sau puteţi comenta pro şi contra fiecarei opţiuni, stabilind o schemă de tratament personalizată.

Avem cele mai înalte standarde de control al infecţiei pentru a ne proteja pe noi şi pe tine. Suprafeţele de lucru sunt atent dezinfectate, instrumentarul se curaţă şi se spală într-o baie de soluţii speciale, apoi se ambalează în pungi speciale şi se sterilizează într-un autoclav de ultimă generaţie.

Avantajele noastre

Tratamente gratuite

Orice pacient asigurat poate beneficia de tratamente stomatologice gratuite. Află toate informaţiile necesare aici!

Aparatură modernă

Dispunem de cele mai noi şi avansate aparate, ustensile şi medii de sterilizare, pentru a vă face vizita cât mai agreabilă.

Investitii

Investim constant in clinica noastra, am accesat fonduri europene prin programul Operational Regional 2014-2020

Medici specialişti

Echipa noastră este formată din medici profesionişti specializaţi în chirurgie, ortodonţie şi implantologie.

Cazuistica

Participări la Conferinţe
Pacienţi mulțumiți
Specializări profesionale