Un an nou, un zâmbet nou!

fatete dentare aparat dentar implant albire dentara

Un an nou înseamnă obiective noi. Pentru majoritatea dintre noi, rezoluțiile de Anul Nou sunt despre sănătate, dietă sau fitness. Este vorba mereu depre renunțarea la obiceiurile rele și despre crearea unor obiceiuri benefice. Îți propunem o schimbare care îți va aduce beneficii uriașe: un zâmbet nou. Pentru că zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pe care îl poți purta.

Tu ce îți dorești: dinți mai albi, mai sănătoși, mai drepți? Sau poate ai anumiți dinți care necesită anumite proceduri: un implant, o coroană sau tratament de canal. Acestea sunt doar câteva exemple de necesități pe care le poți avea și tu.

Noi te putem ajuta să ai zâmbetul perfect la care ai visat! Un an nou este o nouă șansă pentru dinții tăi. Ce poți face pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului dinților tăi?

Albire dentară

Dinții se colorează din cauza trecerii timpului, din cauza tutunului, a vinului roșu sau a cafelei. Odată cu albirea dinților dispar toate aceste semne pete. Albirea cu lampa Zoom! este cea mai eficientă metodă de albire. Procedura se desfășoară într-o singură ședință.

Coroane sau fațete dentare

Fațetele sunt niște „cochilii” subțiri care se atașează pe dinți și pot schimba radical aspectul zâmbetului tău. Coroanele, în schimb, acoperă complet dintele afectat de carii sau ciobit. Ambele metode sunt eficiente în funcție de necesitățile tale și îți vor îmbunătăți radical zâmbetul sau funcționalitatea dinților.

Aparat dentar

Nu-i așa că îți dorești dinți drepti? Un aparat dentar este ideal atât pentru corectarea mușcăturii, cât și pentru alinierea dinților. Nu există nicio vârsta prea înaintată pentru acest tip de tratament dacă dinții tăi sunt sănătoși! Aparatul dentar nu este o povară, iar rezultatele sunt uimitoare.

Tu ce schimbări îți dorești în 2020? Un zâmbet frumos și sănătos este esențial pentru succesul tău. Te așteptăm la Ari Med Dent la o consultație și vom stabili împreună cea mai bună metodă de tratament pentru tine. Te poți programa online, chiar AICI.

Share:

Lasă un răspuns