Cum ne păstrăm zâmbetul strălucitor de sărbători?

zambet stralucitor sarbatori

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an! Copiii și adulții sunt în egală măsură încântați de venirea sărbătorilor. Fiind o perioadă în care bomboanele, ciocolata și alte dulciuri sunt prezente în fiecare casă, este important să ne amintim că sănătatea dinților este foarte importantă și nu trebuie să o neglijăm nici în aceste zile speciale.

Ar trebui să eviți dulciurile? În niciun caz! Trebuie doar să ai în vedere câteva aspecte esențiale:

  1. O vizită la medicul stomatolog înainte de perioada sărbătorilor te poate ajuta să stai fără griji! Nu este nimic mai neplăcut decât o durere de măsea în zilele în care nimeni nu lucrează! Îți recomandăm să vii la o consultație pentru a te asigura că nu o să existe nicio durere care să-ți strice sărbătorile.
  2. Periază-ți dinții după fiecare masă! Având în vedere faptul că de sărbători există multă tentație în ceea ce privește mâncarea, este esențial să te speli pe dinți după fiecare masă. Astfel, timpul de expunere al dinților la efectele zahărului este diminuat considerabil, iar dinții tăi nu au de suferit.
  3. Ai grijă la băuturile care au un conținur mare de zahăr! Băuturile acidulate disponibile în comert au o canitate mare de zahăr în compoziție. Fiind echivalentul unei gustări (din cauza cantității mari de zahăr) recomandăm consumul limitat sau înlocuirea acestora pe cât posibil cu apa.
  4. Un detartraj înainte de sărbători este, de asemenea, recomandat. Dacă au trecut 6 luni de la ultimul, este momentul să vii la stomatolog pentru a te bucura de dinți curați, fără tartru sau pete. Daca vrei să îți îmbunătațești vizibil zambetul, îți recomandăm și albirea dentară.

Te așteptăm la Ari Med Dent să te asiguri că durerile dentare nu vor sta în calea fericirii tale de sărbători, iar dacă îți dorești un detartraj sau o albire, totul pornește de la o simplă programare online AICI sau la telefon: 0771 317 679.

Share:

Lasă un răspuns