Warning: Creating default object from empty value in /home2/r43372dent/public_html/wp-content/plugins/stm-post-type/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tehnoloogia CAD-CAM – stomatologie într-o singură vizită – Ari Med DENT

Tehnoloogia CAD-CAM – stomatologie într-o singură vizită

Tehnologia disponibilă în zilele noastre ne permite să le oferim pacienților care ne vizitează cele mai bune, rapide și moderne tratamente disponibile. Cabinetul nostru pune accent pe tehnologie din dorința de a vă putea face vizita la stomatolog cât mai plăcută. CAD/CAM este disponibil în lume de la jumătatea anilor ’80, dar în utlimul deceniu a început să fie din ce în ce mai utilizat în stomatologie datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă: atât medicului, cât și pacientului.

Estetica dentară și protetica sunt din ce în ce mai solicitate de către pacienți din dorința de a avea un zâmbet frumos, cu funcție masticatorie îmbunătățită.

Care sunt avantajele tehnologiei CAD/CAM?

  • restaurările realizate sunt mai precise față de cele făcute manual într-un laborator dentar (așa cum se procedează de obicei)
  • dintele reparat va fi gata în aceeași zi, fără să fie nevoie să reveniți de mai multe ori în cabinet
  • restaurările vor fi montate într-o singură ședință
  • se folosesc materiale non-metalice și biocompatibile pentru resturări de calitate superioară
  • medicul dentist are control asupra rezultatului final
  • nu este nevoie să fie luate amprente multiple
  • rezultatul obținut va reprezenta o restaurare mult mai sănătoasă pentru dinte (față de restaurarea obișnuită)
  • restaurarea este mai durabilă și mai bine adaptată
  • cerințele estetice ridicate sunt satisfăcute

În mod tradițional, lucrările sunt efectuate în câteva zile (spre o săptămână), cu cel puțin 2-3 programări la stomatolog. Datorită tehnologiei CAD/CAM acestea sunt realizate nu numai foarte rapid, ci și fără erori sau abateri de la forma ideală.

Timpul pacientului este foarte important și ne dorim să vă putem oferi tratamente de înaltă calitate într-un timp cât mai scurt.

Față de amprentele tradiționale necesare în procesul de restaurare, amprentele digitale elimină senzația de vomă care apare în cazul multor pacienți.

Acest tip de restaurări realizate cu CAD/CAM – CEREC vin cu numeroase studii științifice care atestă durabilitatea acestora. Sistemul CAD/CAM a reușit să revoluționeze și să simplifice modul prin care se pot realiza lucrările protetice, iar pacienții se bucură de siguranța unei danturi funcționale, un aspect impecabil cu o durabilitate crescută în timp. În plus, timpul de tratament este redus considerabil.

Vă recomandăm cu drag acest tip de restaurări și vă așteptăm la Ari Med Dent! Vă puteteți face o progrmare online, chiar AICI.

 

 

Share:

Lasă un răspuns