Warning: Creating default object from empty value in /home2/r43372dent/public_html/wp-content/plugins/stm-post-type/redux/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tratamentele laser – Ari Med DENT

Tratamentele laser

tratamentele laser

Stomatologia este o ramură a medicinei care a avansat foarte mult în ultima perioadă. Acest lucru presupune dezvoltarea continuă de tehnici, instrumente și dispozitive noi care ne ajută să le oferim pacienților tratamente cât mai blânde și eficiente.

Pentru că ne dorim ca pacienții noștri să nu se mai teamă de vizita la dentist și să se bucure cât mai mult timp de dinții lor, ne specializăm în mod constant în a vă oferi cele mai bune, eficiente și rezistente tratamente. Laserul este un echipament inovativ care ne permite să efectuăm o mare parte dintre procedurile stomatologice fără turbină/freză dentară și vibrațiile sau zgomotul specifice acestora. În plus, timpul de vindecare este mult mai redus, iar durerea resimțită este de cele mai multe ori inexistentă (atât în timpul, cât și după efectuarea procedurii).

 

Cum este posibil acest lucru?

Laserul WaterLase acționează pe suprafața afectată a dintelui, fără să compromită țesutul sănătos, energia laser fiind constant însoțită de un spray de apă. Sprayul de apă răcește țesutul, în timp ce energia laser ne permite efectuarea procedurilor. Laserul se poate folosi atât pentru țesut dur (dinte și os), cât si pentru țesut moale (gingie).

 

Care sunt avantajele?

  • Se pot realiza proceduri fără anestzie (sau cu foarte puțină)
  • Sângerarea este minimă sau nu există (atunci când vorbim despre proceduri efectuate pe țesuturile moi)
  • Vibrația și căldura specifice frezei dispar complet
  • Pot fi realizate mai multe proceduri într-o singură vizită
  • Laserul începe vindecarea încă din momentul tratamentului (încurajează regenerarea osoasă si are efect de biostimulare)
  • Țesutul sănătos nu este afectat (laserul este selectiv și va înlătura doar țesutul afectat)

 

Datorită tehnologiei laser vă putem oferi acum cele mai blânde, sigure și eficiente tratamente. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru firele de sutură, sângerarea sau durerea care existau până acum! Vă așteptăm să vă convingeți! Puteți face o programare online chiar AICI.

 

Share:

Lasă un răspuns